Sidor

🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟

Det här skrev jag i somras då jag bodde i Sommarstugan. ÅÅÅÅÅHHHH vad jag längtar efter värmen och sommaren!!

I just detta nu är jag så tacksam! Jag är i mitt Paradis - Sommarstugan. Här är skogen så vacker och så full av liv. Jag bara älskar att vara här och vara mitt i allt. Att vara ett med naturen och sida vid sida med det pulserande vattnet. Ekorrarna som springer runt på stugväggarna och gnager på älghornen. Fjärilarna som dansar runt här och fåglarna som sjunger så vackert. Lugnet och tystnaden som finns här. Ingen el, utedass och inga människor. Bara jag, skogen, alla djuren, det kraftfulla vattnet och mina älskade hundar.

Och konsten såklart som finns överallt. Grenar som ser ut som linjer som likt en teckning bildar en massa former och mellanrum!

Tack universum!