Sidor

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

 Hejsan du där ute och där inne! 

Ja nu sitter jag äntligen här och skriver på min blogg. Många turer har det varit och jag har funderat fram och tillbaka på om huruvida jag ska ta bort bloggen eller inte. En massa motstånd har kommit upp och Jantelagen har gjort sig kraftigt påmind. Varför ska jag blogga, vad ska jag skriva om och vem skulle vilja läsa det jag skriver? Ja det är stora frågor som jag fortfarande inte har några svar på men jag har bestämt mig för att skriva i alla fall. Jag kommer att göra precis som när jag målar: dvs jag skiter fullständigt i Jante och kör mitt eget race. Jag låter mina impulser och tankar styra min väg. Jag delar med mig av det som känns viktigt eller bara mindre viktigt för mig just här och nu. 

Du är varmt välkommen att ta del av min blogg och det vore fantastiskt kul om det jag skriver är nåt som intresserar just dig. Men jag skriver egentligen inte för att i första hand glädja eller inspirera någon annan än mig själv faktiskt. Jag skriver för att jag vill bli tydligare för mig själv och för att växa som människa. Jag skriver helt enkelt för att jag älskar den kreativa processen och för att expandera mitt konstnärskap ännu mera med ordens kraft och vibration. Jag skriver också för att utmana mig själv i att visa mig för dig och att stå stark i att vi alla är just dom vi är och att kärlekens kraft är den starkaste kraften i vårt universum. 

Jag vill vara i skrivandets process för att berika min själ och mitt kreativa uttryck och därmed blir det en bieffekt om det jag skriver ger ringar på vattnet. Om det jag skriver når fram till dig och du blir nyfiken och vill ta del av det som händer på min blogg så blir det ju en expansion av mina ord. Det blir ju en riktigt häftig process tänker jag! Jag skriver och är fri och är på upptäcktsresa i mitt skrivande och du kan ta del av dessa ord som då blir ringar på vattnet och om du vill kan du inspireras i din process när du går hem till dig själv och blir mer medveten om dig och utvecklas därmed som person. 

Låter ju fantastiskt! Kan min teori stämma? Kan det verkligen fungera så?? Ja det får jag ju först veta om jag fortsätter att skriva eller hur! Så jag kommer att fortsätta skriva och berätta om min resa och mina tankar om kreativitet, livet och allt möjligt annat som dyker upp och vill ut.

Du är hjärtligt välkommen att följa med på denna kreativa resa där jag delat med mig av min sanning och mitt konstnärskap! 

         

Här möter du mig Marie Eriksson!