Sidor

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

En tanke! Visst är det fascinerande med tankens möjligheter. Med bara en tanke kan jag minnas och få en känsla full av kärlek och värme. En tanke som ger sammanhang och mening.

Jag tänker just nu mycket på tacksamhet. Jag tänker just nu mycket på min målarlärare och Vedic Arts grundare Curt Källman. Curts härligt speciella personlighet och kunskapen han förmedlade. Jag tänker på Vedic Art denna fantastiska metod för skapandet. De 17 principerna som har berikat och inspirerat så många av oss. Alla kurser jag varit på och alla fina människor jag träffat genom åren.

Jag minns stunder då jag fascinerad satt och lyssnade på Curt. Han pratade direkt till mitt hjärta och till min längtan. Curt var en underbar berättare och han förmedlade sin visdom på ett sätt som lockade fram mig. Jag upplevde att Curt såg mig och min kreativitet. Curt Källman stod för en sanning som jag inte stött på tidigare men ändå längtat så efter. Jag kände att jag nu äntligen kommit hem. 

Jag är så tacksam för tiden med Curt!🌸🌸🌸

Det är några år sen Curt gick vidare nu men han är aldrig längre borta för mig än en tanke!

En tanke. Tacksamhet. Vedic Art.