Sidor

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Idag har solens strålar varit så underbart varma och jag har till min glädje fått spendera denna dag både utomhus och inomhus på samma gång! Ja hur går då det till?? Jag har njutit av att få sticka ner tårna i sanden, känt vinden fläkta i mitt ansikte och rufsat mitt hår och samtidigt har jag haft ett tak högt över mitt huvud. Ja hur går det till?? Både att vara inne och ute på samma gång!

Jo jag har nämligen varit i en av mina lador i Atelje Simåne! Denna vackra plats med den här ladan fylld med rymd, med högt i tak som inbjuder till så mycket möjligheter! Det är en lada som vittnar om historien från förr. Historien då min släkt här på denna plats brukade jorden och odlade och när de från skogen fann sitt guld. Denna lada med tre stora ingångar i alla väderstreck utom ett. När alla portarna står på vid gavel är känslan av att vara ett med naturen så stark! Att vara både inne och ute på samma gång! Skogens dofter, ängens inbjudande grönska, sanden mellan tårna som bjuder upp till dans, stillheten och dynamiken på en och samma gång!

Ja det är såna här gånger jag känner mig precis på rätt plats här och nu just nu i detta nu och jag känner hur energin i marken välkomnar mig hem. För det är på den här platsen jag skapar och också visar mina verk. Och det är i den här ladan jag i sommar så snart datumet är spikat kommer att hälsa er välkomna till min utställning med orginalmålningar och skulpturer!

Håll ögonen öppna för snart kommer jag att meddela invigningsdatumet för min utställning i Atelje Simåne i byn Garsås i Dalarna!

Vi ses i sommar!🌷🌷🌷