Sidor

Jag älskar att skriva!💗💗💗

Här sitter jag nu åter i min soffa. Känner tacksamhet och förundran. Känslan av lätthet och rymd sveper som vindar i min lilla lägenhet. Jag känner, tänker och upplever med alla mina sinnen, Så sant och så äkta...  En klok man sa en gång i tiden - jag tänker alltså fanns han. Jag tänker alltså finns jag - Hjärtat i mig och överallt med alla sinnena i balans alltså finns jag... Musiken flödar ur min Iphone och går rätt in i min hjärna och hjärta, berör och lockar mig med kärlekens språk. Just i denna stund är det gott att vara mig själv.

I helgen var jag på en målarkurs som gav mig balans, helhet och mångfald och mycket mer därtill... Skaran av konstnärer, ivriga att fördjupa sig i konstens härligheter och magi var helande, djupt och vidgande. Tack till er båda kursledare som delade med sig mest av Allt.

Min resa fortsätter härifrån min soffa och i min ateljelägenhet. När nästa impuls kommer ska jag försöka beskriva med mina ord hur det är att vara en kreativ själ med målet att ha penslarna i himlen och fötterna på jorden.

Allt gott och stort tack till dig Curt Källman, min läromästare i Allt.

Väl mött!