Sidor

 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Våren är en sån vacker och hoppfull tid då allt liv åter spirar. Solen och värmen väcker oss varsamt och får oss att åter på upptäcktsfärd vilja vandra. Vår längtan leder oss ut i skog och mark för att Naturen möta. Naturen som bubblar av pånyttfödelse och sjuder av liv. Blommor som börjar knoppas och ta form i sin fulla prakt. Isar som smälter och som åter blir flytande vatten. Flytande vatten som är förutsättningen för allt liv.

Ja det är en sån vacker tid! Att bara vara och njuta av Naturens alla gåvor till oss alla på Moder Jord. Att lyssna till fåglarnas intensiva sång. Deras kvitter som berör och oss budskap om kärlek och glädje sänder. Att uppleva vindarna som sätter rörelse i hela Skapelsen och som samtidigt rufsar om ditt hår. 

Ja det är nu vi åter vaknar till liv och åter tar form. Det är nu vi vaknar och ännu en gång får välja hur vi vill leva vårt liv. Det är nu Naturen troget åter öppnar sig för oss och bjuder oss in. Hon bjuder oss in till att åter minnas vårt ursprung och vad som viktigt är. Hon bjuder upp oss till Livets dans. En vacker dans så full av kraft och som ger frukt i form av liv och Mest av Allt. Våren hälsar oss välkomna till en sprudlande och kreativ tid full med växtkraft och möjligheter! Ja det är en underbar tid!