Sidor

☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

Vårsalongen Mora 2021

Hej allihopa! 
Idag 8 maj har Vårsalongen i Mora öppnat! 
Det är en jurybedömd salong där konstnärerna får lämna in 1-3 bidrag. Temat för vårsalongen är "Hög". Juryn för vårsalongen är konstnär Karin Sten och hon har av de inlämnade bidragen valt ut de hon tyckt representerat temat "Hög". 

Så glad blev jag då jag fått veta att alla mina 3 verk blivit antagna till årets vårsalong! Jag tog några kort med min telefon, inte bästa kvalitén men de ger en bild av hur mina alster ser ut. Blir du nyfiken och vill se mina bidrag i verkligheten så besök Mora Kulturhus och årets Vårsalong! De 2 svarta tavlorna är tredimensionella vilket du ser bättre när du ser dom på riktigt! 
Alla 3 verken är till salu!Jag tillsammans med mina 3 verk.


"Ers Höghet- Skogens Konung"
skulptur ca 45 cm hög"I det högsta av sfärerna"
30x42 cm 
"Hög, högre, högst"
15x21 cm