Sidor


När känslan av att vara Ett med Allt sprider sig i hela kroppen. Jag erfar att mina celler alltmer väcks till liv, fylls på med kraft och energi. Mitt sinne är vaket, min själ i harmoni och min kropp förstår vikten av sitt uppdrag. Denna vibration börjar så sakteliga att även expandera utanför min kropp. Från att ha fyllt min boning likt ett kärl tar nu en del av energin sig vidare. Den del av energin som stannat hos mig har nu antagit en form med de begränsningar och möjligheter som min kropp erbjuder. Ett hem, ett hållande och en trygg hamn. Den del av energin som fortsätter sin resa utanför min kropp är nu formlös och helt utan begränsningar. Alla skogens djur, kryp och växter omsluts nu av denna varma och kärleksfulla energi. Energin sprider sig vidare i den fläktande vinden och når snabbt trädtopparna och reser ivrigt vidare upp mot den obegränsade skyn. Fri seglar den sig fram med vinden och fåglarna som sällskap. En annan del av energin lägger sig som ett stort täcke över Moder Natur och med en längtan att möta allt som i jorden finns. Med längtan att berika och att stärka Moder Jord med kraftfull och livgivande energi. Så energin börjar nu sin resa till allt som även under jordens yta finns. Alla jordens rötter, alla jordens kryp och djur tar nu ivrigt emot och välkomnar denna energi full med liv och kraft. Allt i jorden, allt ovan jord, och allt mellan himmel och jord vibrerar nu av ljus och hela Skapelsen fullkomligt flödar i detta fantastiska gudomliga sken.