Sidor

 ⚫️ ⚫️⚫️ BLACK IS MAGIC! ⚫️⚫️⚫️

Jag bara älskar färgen svart! Känslan när jag impregnerar ytan på en stor målarduk med den kraftfullaste kulören av de alla SVART är helt ljuvlig! Jag ser fascinerat den bottenlösa svarta färgen breda ut sig och bestämt ta över hela ytan på duken. Likt en virvelvind suger det tag i hela kroppen och jag vill bara dyka rätt in i den tjocka trögflytande korpsvarta färgen. Jag ger mig hän och jag tar sats! Utan tvekan kastar jag mig handlöst in i mitt verk. Lyckoruset känns likt en explosion som sprider sig till varje cell i hela min kropp. Med kraftfulla simtag tar jag mig fram på den svartmålade duken. Den svarta färgen omsluter hela mig och plötsligt är jag och målarduken ett. Jag och min kropp har blivit en del av strukturen som finns på målarduken. Jag simmar runt på och i mitt verk. Jag studerar fascinerat intensiteten och mångfalden som den svarta färgen för med sig. Jag ser hur den svarta färgen omsluter den struktur som finns på målarduken och gör den till sin. Den mustiga svarta färgen skapar en enhet, en mångfald och ett djup som ingen annan färg kan uppbåda. Den svarta strukturen tonar upp likt enorma berg som stiger upp ur det allsmäktiga havet. Jag beskådar ett obeskrivligt landskap jag aldrig förr sett. Det är stort. Det är svart. Det är helt betagande!

 Så plötsligt förstår jag!

 Det är nu jag är i Konstens Rike!❤