Sidor

Alltså jag är bara helt kär! I min flöjt alltså! Det är ju helt underbart! Att blåsa på hämningslöst som om ingen hör en! Friheten att varken följa noter eller mallar! Jag har en flöjt som kallas Native American Flute och med den här sortens flöjt spelar man rätt från hjärtat och låter tonerna och melodin ta form längs vägen. Det uppstår musik som kommer från hjärtats hemliga vrår! Så spännande att ge sig hän och se vad som kommer ut av samarbetet med denna skapelse som funnits i så många och långa tider. Ibland när jag spelar känner jag hur energin frigörs i halsschakrat. Mitt sätt att skapa toner och kommunicera blir allt klarare och tydligare. Jag blir modigare tillsammans med min flöjt och njutningen tar så sakteliga över alltmer utrymme och prestationen frigörs och svävar iväg ut ur min kropp. Till och med mina ben vågar sig på några danssteg och min kropp rör sig till hjärtats melodi. Ja det är härligt med livets överraskningar eller handlar det egentligen om att minnas sånt som vi redan vet? Hursom är det härligt att vidga vyerna titt som tätt och låta livsandarna dansa en svängom till tonerna från min flöjt och mig!