Sidor

När jag skapar tycker jag det är så inspirerande att använda olika material! Ikväll har min symaskin fått arbeta sig varm till musiken från serien Sons of Anarchy. Bästa serien jag hittills sett by the way! Tonerna är medryckande och minnena från serien väcks. Jag trycker gaspedalen allt hårdare i botten och min symaskin vibrerar av nålens intensiva arbete. I ett slag blir min symaskins gaspedal gasen på en svart urläcker Harley Davidson som jag i mitt svarta skinnställ manövrerar som en kung! Vinden sliter i mitt hår och jag känner mig helt oövervinnerlig. Det är jag och Jax Teller mot världen! Vilken känsla!! Förstå jag är med i Sons of Anarchy gänget!! Oslagbart!

Ja det vill säga ända till undertråden tar slut och min symaskin börjar bete sig som den fått motorhaveri! Den klarar visst inte så höga varv. Men det var en riktig joyride så länge det varade!!😃😃😃

Marie+Jax Teller= sant!❤️