Sidor

Ibland är det riktigt gott att få skryta lite och läsa mitt egna namn också i en riktig tidning som funnits i nästan alla tider. Här ser jag mig själv i gårdagens upplaga av Falu Kuriren!

Jag kan banne mig inte låta bli att tänka ”Jisses Vem är denna Skönhet inte bara på väggen Ni ser utan utan Hon, hon Ni ser, Hon som bakom Fåtöljen ni ser.

Ni ser Fåtöljen Den med de vackra färgerna ni ser som är virkat med Konstnärinnans egna händer!

Ja hon ni vet som både kan Baka Bröd och Virka och vara Faster till tre bedårande Barn! Hur går sånt till? Jag ser ju faktiskt ingen Man!

Jo såklart hon måste ha flera Bröder! Ja just det!

Hon har sin Lillebror i Norge det tror jag Alla vet och kollar ni riktigt noga i artikel i Tidningen den riktiga kan man nästan ana en vansinnigt vacker man som står bredvid henne, vid hennes sida!

Hennes man, han, han ni vet, han är riktigt Smart han för Han vet exakt när det är allt lite extra viktigt att inte synas så där på riktigt. Eller i alla fall inte så tydligt på Bild.

För det kan Vi ju alla se att en Kvinna med ett sånt vackert leende Hon vet Hon att avstånd är ingen Match.

För Det Vet Jag. Jag Marie, Marie Eriksson, Ni vet Marie Eriksson från Garsås, Hon Konstnärinnan i Byn, i byn Garsås. Garsås som i Dalarna i Sverige ligger.

Hon som är Jag, alltså jag Marie. Marie Eriksson.

Jag vet Jag att Min Man Han bor på samma ställe som Jag. För Min Man och Jag vi Bor på Samma adress och håller till och med sams på Vår gemensamma Plats. Vi= Han och Jag.

För Min Man i Mitt Hjärta Bor och därför har vi redan samma adress. För vi är Konstnärer båda Två och Vi älskar med samma Kraft. Så Tack Älskling för att du finns för mig oavsett tid och plats!

Ja vad ska jag mer säga än att jag tror att både Du och många med Dig redan känner Ditt namn.

Min Familj Vi firade Påsk tillsammans med Oss, Dig och Mig, och då Såg De också Oss allt. Tillsammans!

Och Min Lillebror Han vet vem Jag är och då förstod även Han vem Du är så Nu känner även Min Bror Ditt Namn.

Och ja vad kan Jag säga mer men kan man äta så mycket chokladtårta som Du gjorde av Den Tårtan som Mamma Min bakat till Påsk, Påsktårtan Du vet utan att fanimej svimma av alltså! Jag menar du åt faktiskt en del tårta!

Så nu då du överlevt Första Påsken med Min Familj Ja då ska Jag nog unna mig att vara lite extra Lycklig.

För Mammas Kärlek är helt sanslöst Varm och jag lovar Den når över både Skog och Mark, Himlar och Hav! Den slår nock på Alla som inte står pall!

Och det är ett riktigt Mandomsprov det att kunna ta emot All denna Kärlek och Värme som finns i Min Familj och som manifesteras i denna Chokladtårta med Tuppen och Hönorna ovanpå.

För Du vet och Du kan även Förstå när Kärleken Visas och Firas med en Hemmagjord Underbar Tårta!

Så Nu Hör jag nästan även Min Farmors Röst dvs Tankar i Mitt Huvud.

För Nu minsann är Måttet Rågat vrålar Farmor till Farfar!

Farfar, Gubben Min!! Nu jag tror Jag, Jag Farmor, Larsols Karin Erikssson, Nu tror till och med Jag att Marie gjort en homerun! För nu kan Marie baske mig både Virka och Baka!

Så Tack Älskling för att Du just Du berikar både Mig och Min Familj!❤️❤️❤️❤️