Sidor

Ju mer jag tittar på det här bladet med dess vattendroppar träder så sakteliga ett helt nytt universum fram! Jag ser de runda planeterna fyllda med ljus som pryder himlavalvet. Den gröna himlen som stolt breder ut sig och markerar sin position i oändligheten. Ett himlavalv som utstrålar en tydlig, klar och stark energi. Jag ser floder och jag ser vatten. Jag känner ända hit att syret är rent och mina lungor vill ha mer av denna välgörande energi. Den gröna färgen fyller hela mig och skapar balans och harmoni. Jag känner oändligheten med dess kraft. En kraft som ger hopp. En kraft som talar om fortsatt liv. En kraft som finns för oss. I Skapelsens oslagbara konstverk där finns tid och rum för mirakler och magi. I vår Skapares gåva till oss. Moder Jord. Fader Himmel. Solen. Månen. Alla Stjärnorna. Elden. Vattnet. Alla själar. Allt som finns och fanns och komma skall. I norr, syd, öst, väst, below, above och inside. Thank you Creator for this beautiful leaf!