Sidor

Satan jag åkallar dig! Visa dig för mig! Låt mig känna ditt mörker och din kraft! Kom och krossa mig gör mig till din! Jag sitter här naken på min sten. Utan min trumma sitter jag här och jag åkallar dig! På min kropp jag märken och ärr bär som du åsamkat mig. Minnen av tidigare möten med dig. Tidigare möten då jag slagits med dig. Du har aldrig besegrat mig men jag bär dina ärr. Jag minnen från dig bär. Jag minns ditt mörker som hotat att kväva mig och jag minns din kyla och ditt förakt. Jag minns din förtappade själ som i sitt egna mörker vandrat. Jag minns dina ord med avsikt att trycka mig ner och att smula mig sönder. Dina försök att krossa mig. Idag är det min tur. Det är min tur att låta dig fullt ut känna min kraft. Du tror du känner mig men det är först nu du kommer att få se hela mig. För jag sitter här nu naken på min sten bara för dig. Jag åkallar dig Satan att komma och erövra mig! Jag åkallar dig! Visa dig för mig! Visa mig allt du har och kan ge! Jag känner min kraft och den styrka jag bär och jag är inte rädd för dig. Så visa dig för mig så visar jag mig för dig. För jag vet att Ljuset i mina ögon bortom all ondska kan se. Och bakom allt ditt mörker kommer jag att finna dig och jag vet att du inga märken eller ärr efter mig du kommer att bära. För jag vet att den Kärlek jag i mitt Hjärta bär är den starkaste Kraften av de alla och den smälter isar och kan bestiga berg och hav. Så jag åkallar dig Satan kom hit till mig! För det är dags nu att även du får ro och släpper taget om vår jord. Vi människor vill nu vidare vandra i kärlek och harmoni vi vill vandra. Så kom till mig ska jag visa dig vägen hem. Hem till allas vårt Ursprung. Hem till vår Fader och hem till vår Moder. Kom Satan kom och möt min blick! I mina ögon du kan se Ljuset och det är i Ljuset du finner din väg Hem där det endast Kärlek bor. Det är Här du kan befria dig från mörker och hat och få ro. Kom Satan möt min blick!